Spital Padureni - Grajduri

Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Sguranta Padureni-Grajduri din Iasi este o unitate sanitara publica, cu personalitate juridica, finantata integral din venituri proprii din contractele incheiate prin sistemul de asigurari sociale de sanatate si aflata in subordinea Ministerului Sanatatii.
Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri are sediul intr-o fosta unitate militara situata pe raza comunei Grajduri, Judetul Iasi, intr-o zona impadurita la 25 de kilometri de orasul Iasi.
Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri este o unitate sanitara de tip monospecialitate, cu paturi distribuite in sistem pavilionar, care asigura spitalizare continua pentru o categorie aparte de pacienti si anume :

pacienti internati in baza art.110 Cod Penal, in baza unei sentinte penale ramasa definitiva si care provin din cele 9 judete arondate unitatii prin ordin al Ministrului Sanatatii, si compartiment TBC pentru pacientii internati in baza art. 110 Cod Penal din toata tara.
la nivelul tarii mai exista în prezent inca trei astfel de institutii si anume :
Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Stei (judetul Bihor)
Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca (judetul Buzau)
Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Jebel (judetul Timis)

Misiunea

Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Sguranta Padureni – Grajduri Iasi  este de a asigura starea de sanatate a comunitatii pe care o deserveste prin consolidarea calitatii actului medical.
Astfel – eficacitatea, eficientizarea si modernizarea devin repere permanente ale activitatii specifice.

Echipa Noastra